ABOUT

Cine sunt eu ?
about ABOUT Professioneller Fotograf Marian Mitocariu Fotostudio Portrait Event Fotografie Stuttgart Offenburg Karlsruhe Kehl Strasbourg Paris 135

Buna, numele meu este Marian si sunt fotograf profesionist.

Atat pasionat de fotografie incat am facut din asta o meserie pe care o practic cu drag de aproape zece ani iar de cand am descoperit aceasta pasiune privesc lumea cu alti ochi; cu ochi mai blanzi si plini de bucurie stiind ca undeva, candva aceste fotografii v-or povesti multe dar fara de cuvinte.. celor din urma.

Meseria de fotograf implica foarte mult timp pentru planificare si pregatire, cu scopul de a fi tot timpul la curent cu noile tendinte. In fotografia de eveniment, insa cel mai important este sa iti cunosti subiecul, sa citesti lumina, sa stii cand sa declansezi astfel incat sa fotografiezi momentul in punctul sau culminant.

In sectiunea Portofoliu ve-ti gasi cele mai recente proiecte la care am participat (fotografie de nunta, sedinta foto after wedding, sedinte foto de portret, studio, botezuri, aniversari dar si alte evenimente).

 

Workshop-uri fotografie, concursuri si premii castigate:

The power of Light – Workshop fotografie de nunta organizat de Marian Sterea la Brasov

Top Pro 2016 – unul dintre cei mai buni fotografi profesionisti din Paris – premiu oferit de StarOfService.com

Locul 1 – concurs de retus fotografie organizat de Florian Pascual – Pictures

Let’s get social

Feel the Social experience

Artissimo Studio foto Kehl

va ofera o gama variata de servicii foto & video

FOTOGRAFIE EVENIMENT

Fotografie de eveniment, corporate, nunta sau botez. Cele mai frumoase momente ale evenimentului dvs pot contribui la un album de exceptie.

SEDINTE FOTO STUDIO

Ai nevoie de un set de fotografii profesionale pentru un CV sau pur și simplu vrei o sedință foto profesională in studio sau in aer liber  cu intreaga familie ?

FOTOGRAFIE PRODUS

Acel tip de fotografie in care produsul fotografiat trebuie sa fie cel care atrage atentia, cel care “straluceste” in cadru.

FILMARE NUNTA/BOTEZ

Servicii inregistrare video 4K/full HD pentru evenimentele din viata dvs, fie nunta, botez, aniversare sau petrecere privata.

FILMARI CORPORATE

Servicii filmari spoturi video, reclame, concerte, videoclipuri muzica, scurt metraje, interviuri, reportaje, testimoniale, lansari de produs.

FILMARE DRONA 4K

Filmare cu drona DJI Mavic 2 Pro  4K. Cu siguranţă, un „must have” la un eveniment precum nunta, botez, concert sau prezentare imobiliare.

TESTIMONIALE

CE SPUN CLIENTII ?

DAR CAM ATAT DESPRE MINE, VREAU SA AFLU MAI MULTE DESPRE VOI !

error: © Copyright