Colaborarea cu un fotograf

colaborarea cu un fotograf Colaborarea cu un fotograf Professioneller Fotograf Marian Mitocariu Fotostudio Portrait Event Fotografie Stuttgart Offenburg Karlsruhe Kehl Strasbourg Paris 85

Colaborarea cu un fotograf

O nunta este una dintre cele mai pretioase zile din viata unui cuplu.

Daca sunteti fotograf nunta,  atunci este responsabilitatea dvs. de a surprinde cele mai bune momente si de a crea o amintire minunata pentru cupluri. Daca sunteti un cuplu in cautarea unui fotograf cununie civila Stuttgart, Offenburg, Karlsruhe, Freiburg, Kehl, Strasbourg, Paris. sau a unui fotograf stare civila, va trebui sa stiti clar ce doriti de la el.

In acest articol, vom impartasi cateva dintre cele mai bune sfaturi despre cum sa aveti parte de fotografii de nunta uimitoare si cum sa evitati greselile comune facute la sedintele foto de nunta.

Urmatoarele masuri pe care le luati arata daca sunteti pregatit in mod adecvat pentru marea zi in care veti face primele fotografii in calitate de sot si sotie:

– incheierea unui contract cu un profesionist pentru sedinta foto cununie civila si nunta,

– asigurarea unui echipament profesionist la sedinta foto si a unei locatii foarte bune,

– planificarea modului in care vor fi facute fotografiile,

– surprinderea unor momente importante si chiar a celor ce par insignifiante, dar care sunt pline de naturalete.

Fotografia de nunta este diferita de alte categorii de fotografie.

De obicei, nuntile sunt evenimente unice, asa ca nu este loc de nicio eroare. O provocare cu care se confrunta fotografii este sa se ocupe de cei doi miri si de familiile cuplului in mod egal, deoarece poate fi foarte stresant pentru un fotograf de nunta sa stie ca parintii, nasii si familia apropiata nu sunt multumiti de fotografiile facute.

O alta provocare este timpul. Majoritatea nuntilor sunt scurte, unele dureaza doar cateva ore si trebuie surprins fiecare moment important. O planificare prealabila a tuturor momentelor importante va ajuta foarte mult. Pentru o filmare cununie civila, de exemeplu, sunt destul de usor de planificat toate momentele in detaliu, insa la cununia religioasa pot aparea surprize si chiar unele intarzieri.error: © Copyright