Cum sa alegi fotograful de nunta?

cum sa alegi fotograful de nunta? Cum sa alegi fotograful de nunta? Professioneller Fotograf Marian Mitocariu Fotostudio Portrait Event Fotografie Stuttgart Offenburg Karlsruhe Kehl Strasbourg Paris 20

Cum sa alegi fotograful de nunta?

Cum alegeti un fotograf de nunta pe masura asteptarilor voastre ?

Un fotograf nunta face parte din evenimentul vostru si are o importanta majora in ceea ce se intampla in ziua nuntii. Dupa ce intregul eveniment se va termina, doar ceea ce a surprins el va mai ramane ca amintire pentru mult timp, alaturi de inregistrarea evenimentului.
Nu e cazul sa alegeti cea mai ieftina oferta de pe piata deoarece ati putea avea surprize neplacute atunci cand veti vedea rezultatul muncii lui. Imaginile si fotografiile nu mai pot fi schimbate radical, din pacate, desi ele sunt prelucrate in programe specializate.
Exista multi asa-zisi fotografi si videografi ce ofera servicii de foto video nunta care pot face mii de fotografii, insa niciuna dintre ele nu va transmite niciun mesaj, nu va starni nicio emotie si ar putea sa nu fie deloc pe placul vostru.
Nici nu va veti da seama ca fotograful este in preajma voastra in ziua nuntii, daca el stie cum sa se pozitioneze in fiecare moment important al ceremoniilor si petrecerii. Aceasta este o calitate importanta a fotografului de nunta.

cum sa alegi fotograful de nunta? Cum sa alegi fotograful de nunta? Professioneller Fotograf Marian Mitocariu Fotostudio Portrait Event Fotografie Stuttgart Offenburg Karlsruhe Kehl Strasbourg Paris 107 1024x668

Alegeti un fotograf nunta pe care il considerati cel mai potrivit

Competentele profesioanle ale fotografului trebuie sa primeze, alaturi de simtul artistic al acestuia. Experienta lui in domeniu este cea care da masura priceperii sale, in ultima instanta. Portofoliul unui fotograf nunta (sau al celui care face fotografie botez) nu trebuie sa fie cel mai important criteriu in alegerea voastra.
Oricine poate gasi mai multe poze bine facute pentru a vi le prezenta, fotografii care ar putea chiar sa nu ii apartina. In aceasta privinta, va puteti ghida si dupa recomandari ale prietenilor apropiati.
Spontaneitatea, simtul umorului si abilitatile de interactiune sociala nu ar trebui sa lipseasca niciunui fotograf profesionist ales de cei doi miri pentru nunta lor. Exista si momente mai delicate, uneori chiar jenante, in care mirii se pot gasi pe parcursul intregii zile, fara ca ei sa aiba vreo vina in aceasta privinta.
O gluma bine spusa la momentul oportun si o observatie a fotografului vor destinde atmosfera pe loc si vor face lucrurile sa mearga mult mai bine. Asadar, luati-va tot timpul de care aveti nevoie pentru a fi siguri ca alegeti exact fotograful care va lucra numai in interesul vostru in ziua nuntii.error: © Copyright