Foto – video botez

Oferim servicii profesionale foto & video botez

Vom imortaliza pregatirile de dinaintea evenimentului, cele mai emotionante momente din timpul ceremoniei religioase, zambetele si îmbratisarile de la petrecere. Imi poti trimite o cerere pentru evenimentul tau completand formularul de mai jos.

Mereu voim încerca sa surprindem toate aceste clipe fara a interveni prea mult în desfasurarea evenimentului. Atunci cand este vorba de un botez, toata atentia este îndreptata asupra copilului, iar pentru a fotografia si filma cele mai spontane reactii, este important ca rolul nostru sa nu fie unul invaziv. Vom fi mereu undeva în umbra, asigurandu-ne ca nu ratam nimic important.

Acesta este unul dintre evenimentele mele preferate in calitate de fotograf profesionist. Solicita multa îndemanare, rabdare si timp din partea unui fotograf profesionist de botez, dar albumul foto de la final merita cu desavarsire. Privesc fotografiile de la evenimentele la care am avut placerea si onoarea de a participa in calitate de fotograf evenimente, si de fiecare data sunt uimit de minunile acestea mici pe care am avut ocazia sa le fotografiez. Spun minuni pentru ca un copil este, într-adevar, o minune, si este fascinant sa observi cum toata lumea se învarte în jurul micutului în ziua botezului. Rolul nostru este acela de a admira de la distanta parintii emotionati, nasii stangaci, bunicii mandri, si prietenii nerabdatori sa-l tina în brate pe cel mic.

Dupa ceremonia de la biserica, vom organiza o mica sedinta foto cu parintii, nasii, familia, apoi cu prietenii si restul invitatilor.

Ştiu ca toata lumea îsi va dori fotografii cu copilul, asa ca voi încerca sa fiu cat mai eficient. În timpul petrecerii, ma voi retrage înapoi în umbra si voi surprinde primirea invitatilor, masa, si dansul.

Ca în cazul tuturor proiectelor mele, recomand sa ne întalnim înainte de marele eveniment pentru a pune totul la punct. Este important ca parintii sa îmi povesteasca despre viziunea lor, deoarece fiecare album foto de botez este unic si trebuie sa fie perfect la final. Botezul este unul dintre acele evenimente deosebite care vor ramane mereu în sufletul si amintirea tuturor celor implicati, asa ca este important ca fotografiile sa fie exact asa cum si le doresc parintii. În momentul în care vor rasfoi albumul peste ani si ani, fiecare fotografie trebuie sa îi poata transporta înapoi în acel moment din timp.

Sunt fericit si recunoscator cand parintii si familia sunt multumiti de rezultatul muncii mele. Pentru un fotograf de botez nu exista satisfactie mai mare ca aceea oferita de cuvintele de multumire ale parintilor care vad fotografiile cu care vor ramane toata viata si îmi spun cat de mult de plac.

error: © Copyright