Intrebari si raspunsuri

Cand vine vorba de fotografia de nunta, probabil va vin in minte o multime de intrebari, cele mai importante sunt ce pachete foto oferiti si desigur care este oferta foto privind fotografia de nunta. Da, sunt niste intrebari importante la care va putem raspunde foate rapid daca ne oferiti mai multe detalii despre evenimentul vostru, ne intereseaza in special data cand o sa aiba loc nunta, pentru a verifica disponibilitatea noastra, iar apoi localitatea unde se va petrece totul si desigur ne-ar face mare placere sa aflam cat mai multe despre voi si despre cum va imaginati acea zi speciala, unica.

Avand aceste informatii o sa va trimitem oferta foto, care contine toate pachetele si serviciile noastre, iar apoi ne putem auzi cu drag pentru orice alte nelamuriri, face-to-face, la un telefon sau virtual, skype sau whatsapp.

Apropo de disponibilitate, trebuie sa aveti in vedere faptul ca fotografii buni se ocupa destul de repede, asa ca ar trebui sa incepeti cautarile cu cel putin un an inainte de eveniment pentru a fi siguri ca acei fotografi pe care ii urmariti sa fie liberi in data evenimentului vostru.

MARIAN MITOCARIU PFA are un numar limitat de evenimente pe an, nu suntem o agentie, ne axam pe calitate si nu pe cantitate, iar pentru noi conteaza cel mai mult ca voi, viitori miri sa fiti fericiti si multumiti cu amintirile primite din acea zi (care nu o mai puteti repeta), fiindca amintirile trebuie sa le aveti pentru o viata intreaga! 🙂

Ne place sa ne cunoastem mai bine, sa cream o conexiune intre noi si clienti fiindca un fotograf nu este doar un simplu furnizor de servicii, este mult mai mult, practic iti incredintezi toate amintirile frumoase din acea zi, si ai incredere ca totul o sa iasa asa cum ti-ai dori, pe langa asta fotograful o sa fie in fata ta si alaturi de tine o zi intreaga, trebuie sa te simti in largul tau in preajma acestuia, cum altfel poti sa zambesti cu adevarat si sa te bucuri de evenimentul tau?

Mai jos o serie de intrebari si raspunsuri. 🙂

 

Va deplasati si in alte localitati?

Desi locuiesc in Kehl 77694, atat timp cat imi este acceptat pasaportul pot calatori oriunde.

 

De cand fotografiati nunti?

Am inceput sa fotografiez nunti in anul 2013

 

Cate fotografii ne sunt livrate dupa nunta?

La nunta se vor face atatea fotografii cate sunt necesare. Bineinteles, numarul de fotografii livrate depinde de la eveniment la eveniment insa nu am livrat nimanui sub 700 de fotografii.

 

Fotografiile sunt prelucrate?

Toate fotografiile vor fi editate in stilul nostru, ceea ce presupune corectii de luminozitate, contrast, culori, incadrare, viziune. Deoarece ne place ca albumele noastre sa arate impecabil, fotografiile ce vor intra in componenta lor vor fi retusate suplimentar.

 

In cat timp primim fotografiile?

Termenul de predare al fotografiilor este de 60-90 de zile lucratoare de la eveniment.

 

Predati fotografiile si in format brut (RAW) ?

Bineinteles ca nu, pentru ca o fotografie neretusata este o munca neterminata asa cum imi place mie sa spun.

Materialul brut este editat doar de mine pentru ca doar asa poate reflecta viziunea mea ca fotograf care am fost prezent la eveniment si am trait alaturi de voi toate emotiile din ziua evenimentului.

Ca sa nu mai vorbim de calitatea imaginilor care pot rezulta in cazul in care materialul brut ar fi editat de altcineva in locul unui profesionist sau in cazul in care acele imagini needitate ajung pe retelele de socializare.

Dupa cum este specificat in contract, fotografiile se vor preda la rezolutia maxima posibila in format .jpg

 

Cum se procedeaza pentru album?

Alegerea fotografiilor se face online, pe o platforma profesionala pin intermediul careia ve-ti primi toate fotografiile rezultate in urma evenimentului.
Intial se face un design al albumului in stilul nostru caracteristic. Dupa terminarea design-ului initial, veti primi in format digital paginile albumului pentru a le analiza si pentru a ne comunica eventualele schimbari ce le doriti a fi facute. Abia dupa ce primim ok-ul vostru il vom trimite la print.

 

Cat stati la nunta noastra?

De la inceputul nuntii(make-up, pregatiri) pana la sfarsitul receptiei (servirea tortului).

 

Oferiti si filmare?

Da, oferim si servicii video in cazul achizitiei unui pachet complet foto-video.

 

Care este oferta foto – video?

Exista mai multe pachete din care puteti alege si le vom trimite pe mail la cerere in functie de evenimentul dvs.

 

Cati fotografi ve-ti fi la nunta noastra?

Un fotograf, adica eu si un asistent foto plus videograful (pentru pachetul foto-video).

 

Realizati fotografii cu toti invitatii de la nunta ?

Realizez fotografii cu toti invitatii doar în conditiile in care nu sunt mai mult de 250 de persoane invitate la nunta. Pentru a fotografia fiecare invitat, familie sau cuplu impreună cu mirii, trebuie rezervat un interval de aproximativ 1 oră din eveniment pentru a realiza aproximativ 150 de fotografii.

 

Dorim sa distribuim fotografiile mai multor invitati, sau persoanelor ce nu au reusit sa ajunga la nunta, ne puteti ajuta ?

Toate fotografiile se livreaza si online prin locatii private ce nu permit accesul oricarui utilizator. Printr-un singur link cu parola vor putea fi accesate și descărcate imaginile fara nici o problema de catre oricine primeste link-ul de la voi.

 

In ziua nuntii v-a fi o sadinta foto?

Bineinteles, fiind singurul moment din zi cand putem face fotografii doar cu voi doi.Pentru a aceasta va recomandam sa alocati 2 ore din programul zilei in 1-2 locatii , fara a include si drumul dus- intors pana la locatii.

 

Cum pot rezerva data nuntii?

Pentru a putea rezerva data unui eveniment, vom completa un contract si se va achita un avans, moment in care data evenimentului vostru va fi rezervata.

 

Cum procedam cu semnarea contractului?

Daca locuiti in apropiere, vom stabili o intalnire pentru a semna contractul iar daca sunteti din alt oras precum multi dintre clientii nostrii, vom semna contractul online iar data v-a fi oficial rezervata doar dupa achitarea avansului ce poate fi realizat prin orice serviciu de Internet Banking.

Avansul oricarui eveniment este de minimum 30 ﹪ din valoarea totala a contractului.

 

intrebari si raspunsuri Intrebari si raspunsuri logo black Professioneller Fotograf Marian Mitocariu Fotostudio Portrait Event Fotografie Stuttgart Offenburg Karlsruhe Kehl Strasbourg Paris
error: © Copyright