Fotograf Profesionist Nunta Iasi © Toate drepturile rezervate

Despre mine

Fotograf Profesionist Nunta Iasi – Marian Mitocariu

Bine ai venit in lumea mea fotografica, unde pasiunea si talentul se intalnesc pentru a captura cele mai frumoase momente din ziua ta speciala! Sunt Marian Mitocariu, un fotograf profesionist specializat in fotografia de nunta si sunt incantat sa impartasesc cu tine povestea mea si experienta mea in aceasta lume minunata.

Cu sediul in Iasi, am avut privilegiul de a lucra cu numeroase cupluri indragostite si de a le imortaliza amintirile de neuitat in ziua nuntii lor. Fiecare nunta este unica si plina de emotii si bucurie, iar misiunea mea este sa surprind fiecare moment special si sa transform acele clipe in imagini care sa trezeasca emotii puternice de fiecare data cand sunt privite.

Pasiunea mea pentru fotografia de nunta provine din dragostea mea pentru oameni. Imi place sa intru in contact cu cuplurile si sa inteleg povestea lor, sa surprind fericirea si emotiile sincere de pe chipurile lor in acea zi unica. Prin intermediul abilitatilor mele tehnice si a creativitatii mele, ma straduiesc sa creez imagini autentice si pline de viata, care sa reflecte personalitatea si dragostea voastra.

In timpul unei sedinte foto, ma dedic complet momentului prezent, cautand cadre inedite si detalii care sa aduca o nota speciala fiecarei fotografii. Utilizez echipament de inalta calitate si tehnologie avansata pentru a obtine imagini deosebite, luminoase si pline de claritate. Fie ca preferati un stil clasic si elegant sau unul mai nonconformist si indraznet, voi fi acolo pentru a va ghida si a va ajuta sa va transformati visele in realitate.

Comunicarea si colaborarea sunt aspecte fundamentale in munca mea. Imi place sa ascult nevoile si dorintele voastre si sa le transform in imagini memorabile. Impreuna vom discuta despre stilul fotografic dorit, despre locatiile preferate si despre orice alt detaliu important pentru a personaliza experienta voastra si pentru a va oferi amintiri autentice si deosebite.

Sunt recunoscator ca pot face parte din momentele speciale ale vietii voastre si ca pot contribui la crearea unor amintiri pe termen lung. Fiecare nunta este o poveste unica si privilegiul meu este sa o inregistrez si sa o transform in imagini de neuitat. Contactati-ma astazi si sa discutam despre visurile voastre pentru ziua nunții si despre cum putem colabora pentru a face acea zi sa straluceasca in amintirile voastre pentru totdeauna.

Ca fotograf profesionist de evenimente, ofer clientilor mei o gama larga de servicii adaptate pentru a captura si documenta momentele speciale si emotionante din viata lor. Fie ca este vorba de o nunta, un botez, o aniversare sau o petrecere corporativa, sunt dedicat in a crea amintiri de neuitat prin intermediul fotografiilor. Cu fiecare eveniment si client, ma straduiesc sa personalizez serviciile pentru a asigura o acoperire completa si de calitate. Angajamentul meu este de a captura momentele speciale si de a crea imagini care sa pastreze amintiri de nepretuit pentru clientii mei.

Instagram

“Fotografia este un dans între lumină și umbre, între realitate și imaginație, între prezent și eternitate.” – Mary Ellen Mark

We're On Instagram


This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 17841402472391953.